Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Deze Rode Duivel kan de beste van de wereld worden’

Wanneer de Rode Duivels dinsdag tegen IJsland spelen moeten ze dat doen zonder sterkhouder Kevin de Bruyne. Ook de Franse ex-speler Jérome Rothen is helemaal gek van hem.

De voormalige international van Frankrijk is tegenwoordig als analist actief en bij Eleven Sports liet hij zijn licht schijnen op de spelmaker van Manchester City. “De Bruyne kan alles, maar is vooral goed in het bedenken van passes. Wanneer ik wedstrijden van City of België becommentarieer, zie ik het spel van bovenaf en dat is veel gemakkelijker. Dan stel je vaak vast dat spelers bepaalde zaken niet gezien hebben, want op het veld is er minder overzicht en gaat alles veel sneller. Maar De Bruyne heeft toch altijd alles gezien. Daar zeg ik ‘bravo’ voor, want dan moet je een fantastisch spelinzicht én een fantastische techniek hebben.”

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: Behaal de hoogste odds & win jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

Rothen windt er dan ook geen doekjes om. Volgens hem kan KDB op termijn uitgroeien tot de beste voetballer ter wereld. “Ik geniet van zijn passes, van zijn vista. Hij is momenteel al één van de beste spelers ter wereld, maar op termijn kan hij ook dé beste worden. Dat heeft hij zeker in zich.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *