Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Rode Duivels krijgen pittige waarschuwing: “België zal er voor betalen”

Dinsdag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd in de Nations League. Tegenstander is dan IJsland. IJsland speelde eerder al tegen Zwitserland en kreeg toen een ongekend pak slaag. De Zwitsers wonnen namelijk met maar liefst 6-0.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

De zwaarste nederlaag in 17 jaar voor de ploeg die het op het voorbije EK en WK nochtans meer dan behoorlijk deed. Opvallend was ook dat er van de IJslandse wapens (in blok verdedigen, goede wedstrijdconcentratie en veel duelkracht) amper iets overbleef.

Maar de IJslanders blijven niet bij de pakken zitten en zijn uit op revanche. “België gaat er dinsdag voor betalen”, lieten de spelers verstaan aan Het Nieuwsblad. “We moeten ons opladen, tegen het op één na beste land ter wereld kunnen we niet ­opnieuw afgaan”, stelt bondscoach Erik Hamren.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *