Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Duivels kunnen borst natmaken: “Elf spelers die zich opofferen”

Vanavond spelen de Rode Duivels in de Nations League tegen IJsland. Lokeren-linksachter Ari Skulason weet wat de Belgen straks mogen verwachten.

“Shitty weather. In september kan het al behoorlijk koud zijn (er wordt vanavond 8 graden voorspeld, met een kleine kans op een bui, nvdr.). En verder: elf spelers die zichzelf helemaal willen opofferen voor de ploeg. Krijgers. We spelen niet het mooiste voetbal, maar het is wel efficiënt. En we hebben niet veel kansen nodig om te scoren”, vertelt Skulason in Het Nieuwsblad.

facebook SUPERTIP!! NATIONS LEAGUE: WIN een droomreis naar jouw favoriete voetbalwedstrijd & pak jouw deel van €10.000! (KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN!!!) facebook

“Als Nederland naar IJsland kwam, was het voor hen moeilijk om te begrijpen hoe wij spelen. Zij spelen fancy voetbal, mooiweervoetbal, maar verloren twee keer van ons. Iedereen weet wat Robben doet. Wel, het kostte ons drie man om hem af stoppen. Maar wat nodig is, doen we. Voetbal draait om winnen, de juiste formatie voor de ploeg die je hebt. Maar België speelt niet zoals Nederland. Voordien misschien meer, maar België imponeerde mij op het WK. Jullie speelden directer dan normaal, vonden de juiste combinatie tussen mooi en direct voetbal. Dat De Bruyne er niet bij is, vind ik wel goed nieuws. Maar dan hebben jullie nog Dembélé, Witsel, Hazard, Tielemans. Pfff… Keuze te over. Het wordt interessant.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *