Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Zwakke schakel bij De Rode Duivels: “Leek in alles zijn laatste kans”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

De Rode Duivels opende de Nations League gisterenavond met een 0-3 winst op IJsland. De goals kwamen via Eden Hazard en Romelu Lukaku (2X). Toch kan niet iedereen tevreden zijn met zijn prestatie.

Vooral Yannick Carrasco zal zijn niveau dringend moeten opkrikken. De winger van Dalian Yifang kreeg dinsdagavond een herkansing na een tegenvallend WK, maar greep deze allerminst. “Hij was in Reykjavik de zwakste schakel van de Belgen. Zijn basisplaats op links komt steeds meer onder druk. Defensief niet bijster sterk maar het zorgwekkende was zijn aanvallende spel. Raakte noch op snelheid, noch met een actie zijn man voorbij”, schrijft men bij Het Nieuwsblad.

facebook VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

De vraag is dan ook hoe het nu verder moet met Carrasco. De Chinese competitie is nu niet bepaald geschikt om zijn niveau op te krikken. En dus komt niet alleen zijn basisplaats, maar ook zijn plek in de selectie onder druk te staan. “Het leek in alles op een laatste kans voor Carrasco. Roberto Martinez is er de man niet naar spelers te laten vallen, maar de komende maanden lijken cruciaal te zijn in de interlandcarrière van de 25-jarige Vilvoordenaar.”

GOLDEN GOAL! Pak 10K met je VRIJE VOORSPELLING! Inschrijven duurt slechts één minuut!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.