Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Vier absolute grootmachten strijden om handtekening van Eden Hazard’

Tegen alle verwachtingen in bleef Eden Hazard Chelsea deze zomer trouw. De verwachting is wel dat hij de komende zomer vertrekt bij de Londensen grootmacht en daarom zijn er diverse kapers op de kust.

Real Madrid werd afgelopen zomer al nadrukkelijk genoemd en als Hazard zo blijft spelen wordt die interesse enkel concreter. Maar ook Manchester City zou zijn situatie volgen en nu duikt nog een derde club op. Zinedine Zidane aast immers al langer op een samenwerking met de aanvoerder van de Rode Duivels, maar slaagde er nooit in om hem naar Real Madrid te halen.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

De Fransman wordt nu echter bestempeld als topfavoriet om bij Manchester United aan de slag te gaan wanneer José Mourinho, tijdens of na het seizoen, vertrekt op Old Trafford. Volgens Don Balon zou Zidane ook al informele gesprekken hebben gehad met het United-bestuur over eventuele versterkingen en zou hij Hazard opnieuw bovenaan het verlanglijstje hebben gezet.

Daarnaast wil Chelsea er in de komende maanden alles aan doen om zijn contract te verlengen. Er zijn straks dus al vier grootmachten die strijden om de handtekening van de Belg. En indien hij op zo’n hoog niveau blijft spelen, zal die interesse alleen maar toenemen …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *