Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Rode Duivel is situatie bij Barça kotsbeu en onderneemt stappen’

Thomas Vermaelen is de situatie bij FC Barcelona helemaal zat en onderneemt stappen. Gisteren in het duel met Girono moest hij het doen met een plek op de tribune.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Voor de Rode Duivel is het huidige seizoen voorlopig één grote tegenvaller. Na zijn sterke prestaties van in de vorige jaargang had de Belg gehoopt op meer kansen in Camp Nou, zeker nu hij toch al een tijdje gespaard wordt van blessures. Maar die kansen volgen vooralsnog niet. Integendeel, Vermaelen is doorgaans één van de laatste afvallers uit de wedstrijdselectie en mag daardoor zelfs niet op de bank plaatsnemen. De gesprekken over een eventuele contractverlenging zijn dan ook niet meer aan de orde.

Volgens Don Balon zou Vermaelen het nu helemaal gehad hebben met de situatie en zou hij zijn onvrede ook duidelijk hebben geuit tegenover coach Ernesto Valverde. De oud-aanvoerder van Ajax en Arsenal vindt dat hij meer respect en kansen verdient. Krijgt hij dat in de komende weken niet, dan zou hij nog tijdens de wintermercato op zoek gaan naar een nieuwe club. Vervelend voor Barcelona, dat daardoor op korte termijn naar een geschikte vervanger op zoek moet die zich wel neerlegt bij een rol als vierde verdediger.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *