Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: Royal Antwerp niet samen met Beerschot

Enige tijd geleden waren er intenties dat er een nieuwe voetbaltempel gebouwd zou worden in Antwerpen dat bewoond zou gaan worden door zowel Royal Antwerp als Beerschot-Wilrijk. Maar dit gaat niet door. Antwerp gaat haar eigen stadion ‘De Bosuil’ verbouwen.

Het Bosuilstadion onderging sinds de komst van bouwmagnaat Paul Gheysens al een facelift. De oude hoofdtribune maakte plaats voor een nieuw pronkstuk. Recent werd een tijdelijke zittribune aan de kant van de voormalige inside-seats in gebruik genomen.

facebook VANDAAG VOETBALWEDDEN? Stort €40 en speel met €120 bij UNIBET! BUITENKANSJE!! facebook

Maar Antwerp gaat verder, veel verder. De capaciteit zal van 15.000 naar 23.000 plaatsen evolueren. De piste van een gemeenschappelijk stadion met aartsrivaal Beerschot Wilrijk is hiermee van de baan.
Paul Gheysens en burgemeester Bart De Wever maakten dit nieuws op een persconferentie bekend. De architecten zouden eind oktober klaar moeten zijn met hun werk. Gheysens zou graag in 2019 aan de realisatie van het nieuwe Bosuilstadion willen beginnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het nieuwe Bosuilstadion van Antwerp FC met 23.000 plaatsen #RAFC #antwerpen #GreatOld #AntwerpFC #jpl #stadion #nostalgie #arena

Een bericht gedeeld door Voetbalbelgie.be (@voetbalbelgie) op

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *