Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Marc Overmars meldt zich met enorme zak geld bij Belgische topclub’

Mochten er spelers vertrekken bij Ajax dan willen de Amsterdammers zich met een zak vol geld melden bij KRC Genk. Volgens Italiaanse bronnen zouden de Amsterdammers een bod van 10 miljoen euro willen doen op KRC Genk-uitblinker Sander Berge. De kans lijkt echter klein dat de Noorse verdedigende middenvelder voor dat bedrag Genk zal verlaten, KRC aast immers op het dubbele: 20 miljoen euro.

Dat is natuurlijk wel erg veel geld, maar Ajax gaat nog veel meer cashen. Spelers als Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong gaan naar verwachting voor vele tientallen miljoenen verkocht worden en dus kan Ajax een dikke portemonnee trekken om Berge los te weken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *