Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Verrassende naam uit de Pro League bij Rode Duivels’

Voor de interlands tegen Zwitserland en Nederland denkt bondscoach Roberto Martinez aan een verrassende naam. Zo maakte KAS Eupen via de officiĆ«le kanalen bekend dat Hendrik Van Crombrugge in de voorselectie van Roberto Martinez zit. De 25-jarige doelman van de Panda’s kon dit seizoen twee keer de nul houden in negen wedstrijden.

Afgelopen zomermercato toonden Belgische topclubs als Club Brugge, Standard en RSC Anderlecht interesse in hem. Of Van Crombrugge effectief de selectie van Martinez zal halen wordt vrijdag duidelijk. Zijn kansen zijn in ieder geval niet groot met concurrenten als Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Koen Casteels en Matz Sels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *