Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF: AA Gent ontslaat Yves Vanderhaeghe

AA Gent moet opzoek naar een nieuwe trainer. Ze hebben namelijk Yves Vanderhaeghe die iets meer een jaar voor de club werkzaam was. “KAA Gent wenst Yves Vanderhaeghe te bedanken voor het mooie werk dat hij vorig seizoen heeft geleverd met als resultaat een vierde plaats en Europees voetbal. De club wenst hem dan ook alle succes toe in zijn verdere carrière”, luidt de mededeling van de clubleiding.

De positie van de trainer stond al langere tijd ter discussie. De clubleiding wou dit seizoen op drie fronten lang meedraaien op drie fronten. AA Gent staat na tien matchen op de zevende plaats en wist zich wel te kwalificeren voor de volgende ronde in de Beker van België.

De voorronde van de Europa League overleefden ze echter niet. Bij AA Gent zagen ze die groepsfase als een vitrine waar de spelers zich in de kijker konden spelen van andere ploegen. Transfers maken een belangrijk deel uit van het budget.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *