Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Vlaamse krant noemt verrassende opvolger voor Hein Vanhaezebrouck

Er wordt al volop gespeculeerd over het naderende ontslag van Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck. Ook over zijn opvolgers wordt er al gepraat. En tussen die potentiele opvolgers zit er één verrassende naam tussen. Die van Jonas de Roeck.

De huidige beloftencoach van Paars-Wit en tevens ex-trainer van STVV is amper 38 jaar en heeft weinig ervaring als T1, maar toch wordt hij meermaals genoemd als ideale opvolger voor Vanhaezebrouck. “Hij maakte eerder indruk op de trainerscursus en zou de slogan – In youth we trust – waar Coucke zo hoog mee oploopt nog meer cachet kunnen geven dan Vanhaezebrouck”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *