Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘KV Mechelen kan per direct uit de competitie worden genomen’

De druk stijgt voor KV Mechelen. Door de recente ontwikkelingen over omkoping en matchfixing is dit nieuws ingeslagen als een bom. De tiende speeldag zal daarom dan ook worden uitgesteld.

Volgens Het Nieuwsblad vreesde men immers voor onrust bij de supporters, vooral dan bij die van KV Mechelen. Die club is het diepst betrokken, want twee bestuursleden van de club zitten nog in de cel op verdenking van omkoping. Bij de bond zou men hopen dat tegen volgende week de rust teruggekeerd is en er weer gevoetbald kan worden.

Maar volgens Het Laatste Nieuws is dat nog lang niet zeker. Overleg tussen Marc Coucke en Pierre Fran├žois, voorzitter en CEO van de Pro League, moet vrijdag duidelijkheid brengen. “Het lijkt niet uitgesloten dat 1B nog iets langer stil zal liggen”, schrijft de krant. Dat komt mede door de onzekerheid over het lot van KV Mechelen. “Het is ook totaal onduidelijk of KV Mechelen ├╝berhaupt het huidige seizoen mag uitspelen. Indien Malinwa schuldig wordt bevonden aan omkoping, kan het zijn dat de club per direct uit competitie wordt genomen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *