Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Oranje-bondscoach heeft advies voor Rode Duivels

Morgen staat de oefenpot tussen de Rode Duivels en Oranje op het programma. De Belgen staan eerste op de ranglijst de Nederlanders zeventiende. Ronald Koeman verwacht niet dat er een lichting met een nieuwe Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku zit aan te komen en adviseert de Belgische voetbalbond om voluit van de huidige hoogtijd te genieten.

Het Nederlands Elftal was er niet bij op het vorige EK en WK. Er schijnt terug licht in de tunnel. Je wint niet zomaar met 3-0 tegen Duitsland in de Nations League.

“Het is de nummer één van de wereld. Voor ons is het een ongelooflijk moeilijke wedstrijd”, stelt bondscoach Ronald Koeman op zijn persbabbel. “België heeft een geweldige lichting spelers. Nederland heeft dat ook gehad, maar het was ook een periode wat minder.”

Het is ongekend dit soort spelers. Die komen niet ieder jaar voorbij, dus geniet er nog even van.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *