Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Dries Mertens onthult wat hij van het nieuwe Nederlands elftal vindt

Oranje speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Belgie. Dries Mertens scoorde al vroeg de fraaie openingstreffer voor de Rode Duivels en Danjuma maakte gelijk voor Nederland.

Hij raakte echter ook onder de indruk van Oranje, zo vertelt hij aan de NOS: “Het was een beetje de Nederlandse bluf die ik heb meegemaakt toen ik daar woonde. Ik heb er ook veel van geleerd, want dat is belangrijk. Wij zijn heel bescheiden. Nederland mag naar een grote toekomst tegemoet kijken, als ik deze jongens zie spelen. Een beetje wat ik zes jaar geleden bij BelgiĆ« zag, zie ik nu terug bij Nederland.”

Mertens gaat verder: “Een paar jongens die bij Nederland voorin lopen, en ook een paar achterin, hebben een heel grote toekomst. Daar moeten jullie zeker blij mee zijn.” De buitenspeler van het Italiaanse Napoli besluit: “Voor ons was het belangrijk om niet te verliezen van Nederland. Het was al even geleden dat we verloren hadden (van Nederland, red.), dus dat wilden we vasthouden.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *