Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Hollander kraakt Eden Hazard af: “Misselijk wonderkind”

De Nederlandse analist is niet bepaald een fan van Eden Hazard. Hij haalt dan ook hard uit naar de beste speler in de Premier League. Afgelopen dinsdag speelde hij met de Rode Duivels met 1-1 gelijk tegen Nederland.

De Rode Duivels begonnen sterk tegen Nederland en kwamen na vijf minuten op voorsprong via Dries Mertens, op aangeven van kapitein Eden Hazard. Halfweg de eerste helft kwam de partij in evenwicht, zowel op het scorebord als op het veld.

Dat Eden Hazard, Dries Mertens en Romelu Lukaku tijdens de rust in de kleedkamer bleven, kan er bij Henk Spaan niet in.

“Lekker puh voor jullie hautaine gedrag’, schreef ik in mijn schrift na de gelijkmaker. Ik zou, in ieder geval in deze wedstrijd, kiezen voor Memphis Depay in plaats van dat Belgische wonderkind Eden”, schreef hij bij Het Parool.

“Memphis bleef tenminste vechten en liet zich niet wisselen zoals de misselijke Hazard, die zijn matig begaafde broertje moest laten opdraven.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *