Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

VANAVOND VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET!

Dit weekend staan er weer vele matchen op het programma. Zo ook vanavond in de Pro League. Om 20.30uur trappen daar Club Brugge en Waasland-Beveren af. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu als Belg vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om als Belg een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

De notering van Unibet voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Club Brugge wint: 1,20
  • Gelijkspel: 7,50
  • Waasland-Beveren wint: 12,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje en hier je 80 euro bonus op willen inzetten? dan zou je zomaar 80 x 7,50= 600,00 kunnen winnen! En dit met je 80 euro bonusgeld! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *