Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

VANAVOND EUROPA LEAGUE! Zet risicovrij in op Genk, Anderlecht of Standard! (BUITENKANSJE!)

Vanavond staat er weer een vol programma gepland in de Europa League. Zo komen ook de Belgische clubs Anderlecht, Standard en KRC Genk in actie. Om 21.00uur trappen Standard en Krasnodar af voor hun partij. Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu als Belg vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om als Belg een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

De notering van Unibet voor deze wedstrijd zijn als volgt:

  • Standard wint: 2,35
  • Gelijkspel: 3,40
  • Krasnodar wint: 3,12

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje en hier je 80 euro bonus op willen inzetten? dan zou je zomaar 80 x 3,40= 272,00 kunnen winnen! En dit met je 80 euro bonusgeld! Klik nu hier om je in te schrijven en profiteer van deze buitenkans!!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *