Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Crisis ligt op de loer bij Club Brugge’

Een crisis dreigt voor Club Brugge. Blauw/Zwart speelde met 1-1 gelijk tegen Monaco en eigenlijk zat er meer in. Dat vindt ook Ludo Vandewalle in Het Nieuwsblad: “Club zit gewoon in een mindere periode en dat is spijtig, want dit Monaco was te pakken. Het is een jong team met enkele aardige voetballers, maar o zo groen achter de oren.”

facebook AANSTAANDE ZONDAG!! FC BARCELONA – REAL MADRID!!! WED en KIJK LIVE naar deze pot via UNIBET!! (80EURO WELKOMSTBONUS!!!) facebook

Zo is het ondertussen al een maand geleden dat Club nog eens kon winnen (4-0 tegen Cercle). Daarna volgden nederlagen tegen Atletico en Standard, en had het net voordien ook al verloren tegen Dortmund en Deinze.

Afgelopen weekend geraakte het thuis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Waasland Beveren. Het is nog vroeg, maar Club herpakt zich toch best zo snel mogelijk, of ook daar zal het woord crisis in de mond worden genomen. Met wedstrijden op STVV, Genk en Monaco voor de boeg, alvast geen sinecure.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *