Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

VANMIDDAG EL CLASICO! WED en KIJK LIVE naar deze pot via UNIBET! (200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS!)

Vanmiddag is het weer zover. Dan staat El Clasico op het programma. FC Barcelona ontvangt dan in eigen huis Real Madrid. Beide teams hebben negen wedstrijden gespeeld in de competitie en de stand is als volgend. Barcelona staat op een eerste plek met 18 punten. Real Madrid staat op een zevende plaats met 14 punten. Volgens de bookmaker is Barcelona favoriet om deze wedstrijd te winnen maar je weet het maar nooit. Om 16.15 uur zullen beide ploegen aan de aftrap staan.

Wil jij dit treffen op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk LIVE naar deze pot via Unibet! Zij hebben de rechten om wekelijks alle wedstrijden uit de Jupiler Pro, Proximus League en La Liga uit te zenden! (voor actieve klanten) Ook kun je na inschrijving profiteren van een mooie welkomstbonus van 200% tot 80 euro! Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld 40 euro en speel dan met 120 euro!! Een absolute aanrader voor voetballiefhebbers natuurlijk! Klik nu hier om je als Belg vrijblijvend in te schrijven bij Unibet en wed en kijk live naar deze pot!

Unibet noteert deze wedstrijd als volgt:

  • Barcelona wint: 1,95
  • Gelijkspel: 3,80
  • Real Madrid wint: 3,75

Stel je zet in op een gelijkspel en gebruikt hiervoor je 80 euro welkomstbonus? Dan zou je zomaar 80 x 3,80= 304,00 euro kunnen winnen! En dit met een vrije weddenschap!
Schrijf je hier nu vrijblijvend in!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *