Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Jelle van Damme is niet bang voor Racing Genk

Vanavond staat de kraker tussen Royal Antwerp en KRC Genk op het programma. Jelle van Damme heeft er in ieder geval zin in. “Zonder arrogant te willen zijn, maar wij zijn Antwerp en wij zijn van niemand bang. Dat gevoel moet nog groeien in de groep. Met alle respect voor Genk, maar daar moeten we nu ook gewoon van proberen te winnen”, aldus Jelle Van Damme in Het Laatste Nieuws.

Toch erkent Van Damme de kwaliteiten van Racing Genk. “Ze zijn goed, hé. Dat middenveld. Malinovskyi en Pozuelo, een spits die in vorm is ook. Samatta kreeg op Standard één kans en het was raak. Ik heb die match niet gezien, maar als je met 2-4 wint op het veld van Besiktas, dat is een straf resultaat. Veel lopende mensen, balbezit, schwung. Dat wordt een mooie uitdaging.”

facebook VANAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Opvallend! Antwerp FC verloor dit seizoen nog niet in eigen huis en Racing Genk verloor nog niet op verplaatsing.
Vorig seizoen werd het 3-5 op de Bosuil.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *