Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Inter en AC Milan strijden om transferflop van Anderlecht’

Pijnlijk voor Anderlecht. Vorig seizoen liet Anderlecht Nicolae Stanciu vertrekken bij de club vanwege zijn slechte spel. Hij werd verkocht aan Sparta Praag. Daar vond Stanciu echter wel zijn draai en al snel groeide hij uit tot één van de smaakmakers in zijn ploeg.

facebook ZATERDAGAVOND!! Topper in de Pro League! Bookmaker wijst alvast de favoriet aan!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Hij blonk zelfs in die mate uit dat Stanciu nu in beeld is om opnieuw een fraaie transfer te maken. De interesse van Internazionale was al een tijdje bekend, maar Sport.ro meldt nu dat ook stadsgenoot AC Milan zijn zinnen heeft gezet op de spelmaker. Zijn transfersom wordt door Ita SportsPress rond de 10 miljoen euro geschat. Een bedrag dat bij RSCA toch wat magen doet omkeren …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *