Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘Chelsea wil meewerken aan transfer Eden Hazard: vervanger bepaald’

Chelsea lijkt te willen meewerken aan een transfer van Eden Hazard. Real Madrid heeft een vermogen over voor de sterspeler van The Blues.

Die langverwachte transfer naar Real Madrid lijkt er echter nog niet te zullen komen in januari. In de zomer zal dit evenwel een ander verhaal zijn. Intussen heeft Chelsea wel al een mogelijk vervanger bepaald voor zijn nummer 10, zo weet The Sun.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

En dat in de naam van Roberto Pereyra. De Argentijn is momenteel actief bij Watford, en was al goed voor vijf doelpunten in 11 wedstrijden. In 2016 kwam hij over van Juventus. Pereyra geldt als dé smaakmaker van The Hornets en heeft naar verluidt een afspraak met de club dat hij weg kan, indien een grote club komt aankloppen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *