Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

“Thibaut Courtois dwingt respect af in de kleedkamer”

Real Madrid speelt vanavond in de Champions League tegen Viktoria Plzen. De pot word met de nodige aandacht gevolgd vanuit Spanje. Keylor Navas was lang de nummer één maar nu lijkt er een wisseling van de acht aan te komen.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE!! Win €50.000 met jouw gratis voorspelling!!!!! (BUITENKANSJE!!!) facebook

Courtois werd tot dusver vooral gesteund door het bestuur, terwijl de spelersgroep vooral achter de populaire Navas stond. Maar volgens El Mundo Deportivo is de kleedkamer van Real stilaan aan het bijdraaien. “Courtois heeft inmiddels heel wat respect afgedwongen op basis van zijn werklust, nederigheid en opoffering. Bovendien weet iedereen wat hij een bijzonder hoog niveau kan halen”, schrijft de sportkrant. Afwachten dus of hij daar woensdagavond ook voor beloond wordt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *