Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Peperdure flopaankoop wil Anderlecht in januari verlaten

De verwachting is dat Anderlecht deze wintermercato een aantal overbodige spelers in de verkoop gaat doen. Één van de spelers is de peperdure flopaankoop Dennis Appiah. Hij speelde gisteren mee in het duel tegen Spartak Trnava maar goed was het niet. Hij scoorde geen punten en blijft derde keuze achter Andy Najar en Alexis Saelemaekers.

Volgens La Dernière Heure wil Appiah daarom RSCA verlaten, dat zei hij zelf. “Ik zwijg en werk keihard. Vanaf januari wil ik spelen en je kan zelf invullen wat ik daarmee bedoel”, lachte de sympatieke verdediger. Paars-Wit betaalde 2,3 miljoen euro aan Caen, maar de kans lijkt klein dat het dat bedrag nog zal kunnen terugverdienen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *