Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

United-Icoon: “Zo’n speler hoor niet thuis bij United”

Manchester United speelde gisteren met 2-2 gelijk tegen Arsenal. United-Icoon Paul Scholes was niet onder de inruk van het spel van een paar United-spelers. Zo ook van Ander Herrera.

“Je moet vraagtekens zetten bij zijn kwaliteiten. Is Ander Herrera in staat om een makkelijke bal naar Paul Pogba te passen? Hij staat in een vrije ruimte van tien tot vijftien meter. Het gaat om een simpele pass van nog geen dertig meter. Als hij zo’n pass niet kan geven, hoort hij niet thuis bij deze club”, klonk het bij BT Sport.

facebook DAG 6! Schrijf je in en doe mee met een Poker freeroll van €3000!!!!

Rio Ferdinand gelooft wel nog in de kwaliteiten van de Spanjaard en steekt het op gebrek aan mentale weerbaarheid. “Ik denk dat het te maken heeft met vertrouwen. Als je geen vertrouwen hebt, dan kan een simpele korte pass vanuit het middenveld naar een rechtsback al moeilijk zijn. Je bent als speler bang om een fout te maken. Je kiest dan voor de veilige oplossing en speelt terug naar de keeper.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *