Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Rode Duivel staat open voor terugkeer naar Engeland’

Bij FC Barcelona lijkt er geen toekomst meer voor hem te zijn en dus kijkt Thomas Vermaelen uit naar een nieuwe werkgever. Van de zomer kan hij de club transfervrij verlaten.

“Ik sta open voor alles”, aldus Thomas Vermaelen tegenover Het Nieuwsblad. “Een terugkeer naar Engeland is mogelijk. Ik heb goede herinneringen aan mijn tijd in de Premier League en was er heel gelukkig. Tot op de dag van vandaag kijk ik alle duels van Arsenal. Ik vind dat de nieuwe coach, Unai Emery, goed werk levert.”

facebook VANDAAG DAG 10! Unibet verdeelt €10.000 op slots!!!!!

In de zomer van 2014 ruilde Thomas Vermaelen Arsenal FC voor Barcelona. “Ik ben naar Barcelona gegaan om te kunnen spelen met de beste spelers ter wereld. Dat is buitengewoon. Het is niet makkelijk om je tot basisspeler op te werken, maar ik ben hier heel gelukkig. Elke dag dat ik op het veld sta, voel ik me gezegend. Een speler als Lionel Messi is op training elke dag zo goed als in een wedstrijd. Dat maakt ook van mij een betere speler.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *