Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

ZONDAG: Saint-Gilloise – Beerschot (Proximus League 16-12-2018)

Zondag om 20.00 is het zo ver. Dan staat de partij tussen Saint-Gilloise en Beerschot op de kalender. De competitie is in volle gang en beide ploegen willen er alles aan doen om hun positie te verbeteren.

De situatie is als volgt: Saint-Gilloise staat op de derde plek in de Proximus League met 31 punten. Beerschot staat op een tweede positie met 34 punten. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens bookmaker Unibet.BE is Mechelen favoriet maar de bal is natuurlijk rond.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Wed dan en kijk live naar deze pot via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om alle wedstrijden uit de Jupiler Pro en Proximus League rechtstreeks uit te zenden via de website! Het enige dat je hoeft te doen is hier een accountje aan te maken en zorgen dat je een positief saldo hebt! Tevens bieden ze je een supermooie bonus aan! Namelijk een 200% welkomstbonus tot 80euro! Dit wil zeggen stort bij voorbeeld 10 en zij storten er 20 euro voor je bovenop. Of stort 40 euro en speel dan met 120 euro! Een lekker buitenkansje dus. Schrijf je nu hier in en wed en kijk live naar deze pot via UNIBET.BE!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *