Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Problemen met inkomende transfer van Club Brugge’

Club Brugge wil haar selectie graag een impuls gaan geven met de komst van een Colombiaanse aanvaller maar dit zal nog een karwei gaan worden. Het gaat om de 21-jarige Luis Diaz.

facebook SUPERTIP! Stort 40 en speel met 120euro bij UNIBET!!!! BUITENKANSJE

De concurrentie voor Diaz was al groot, nu wordt Club Brugge nog met een ander probleem geconfronteerd. Het medium Futbolete meldt namelijk dat zijn huidige club Atletico Junior niet van plan is om Diaz komende winter te laten gaan. De Colombiaanse eersteklasser zou al afscheid moeten nemen van Jarlan Barrera en Yony Gonz├ílez, waardoor het geen aanvallende spelers meer wil laten vertrekken. Bovengenoemde bron meldt wel dat de club bij een ‘hoog bod’ niet anders kan dan hem te laten gaan. Hoeveel dat bod precies moet bedragen is niet bekend.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *