Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Junior Edmilson maakt alle Genk- en Blauw/Zwart-fans woedend met deze uitspraak

Afgelopen zomer verruilde Junior Edmilson Standard Luik voor de miljoenen in Qatar. Zijn liefde voor de Rouches is nog altijd groot, dat bleek in een interview met Het Laatste Nieuws.

“Het deed me plezier om terug te zijn op Sclessin. Ik voelde iets toen ik op dat veld stapte. Standard zal ik nooit vergeten, die club zit voor altijd in mijn hart. Mocht ik hier in de toekomst ooit kunnen terugkomen, dat zou leuk zijn”, klonk het. Ook over het huidige spel van Standard was hij vol lof: “Standard nam de match ook snel in handen. Ik vind dat ze de beste aanval van België hebben”, aldus Edmilson. Het is nog maar de vraag of de Genk- en Club-fans dezelfde mening zullen hebben…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *