Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Nicolas Frutos aan de slag als technisch directeur

Voormalig speler van Anderlecht Nicolas Frutos gaat aan de slag als technisch directeur. Dit zal hij gaan doen in Chili bij de club San Luis de Quillota dat uitkomt op het tweede niveau.

Dat wordt een zware taak want na de degradatie loopt het ook dit seizoen niet goed, met een zestiende en laatste plaats. De 37-jarige Nicolas Frutos speelde tussen 2006 en 2010 bij RSC Anderlecht en keerde er in 2015 terug als trainer van de beloften. Na het ontslag van René Weiler mocht hij het in september 2017 even als hoofdtrainer proberen. Na vier matchen kwam Hein Vanhaezebrouck, die inmiddels ook weg is bij Anderlecht.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *