Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Alan Shearer is keihard voor Rode Duivel: “Hij deed absoluut niets”

Wolverhampton Wanderers wist gisteren in het FA CUP-toernooi met 2-1 te winnen van Liverpool. Jürgen Klopp had voor de gelegenheid wel een pak wissels doorgevoerd in zijn elftal. Zo mocht onder meer Divock Origi nog eens aan de aftrap verschijnen. De Rode Duivel toonde zich ook in de tweede helft door de gelijkmaker op het bord te zetten, maar verder speelde hij een belabberde partij. Vooral in de eerste helft kreeg de aanvaller amper iets voor mekaar.

Analist Alan Shearer toonde zich dan ook scherp voor Origi en zijn spitsbroeder Daniel Sturridge, die beide in aanmerking komen voor een vertrek. “Je hebt Sturridge die na het seizoen einde contract is en Origi die nog maar 18 maanden op zijn contract heeft staan. Doe dan ook iets. Loop hard, breng de verdedigers in problemen. Maar zij hebben absoluut niets gedaan. De coach zal kwaad zijn, zeker over hun eerste helft, want ze hebben niets aan de ploeg toegevoegd”, klonk het scherp bij BBC One.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *