Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Manuel Neuer niet toevallig toeschouwer training Club Brugge’

Het Club Brugge van trainer Ivan Leko heeft dit jaar haar kamp opgeslagen in het luxueuze Qatar. Daar is ook Bayern Munchen neergestreken. Coach Niko Kovac en zijn broer/assistent Robert Kovac brachten maandag alvast een bezoekje aan hun landgenoot en collega Ivan Leko.

Volgens het lokale medium The Gulf Times volgde ook Manuel Neuer, geflankeerd door keeperstrainer Toni Tapalovic, de training vanop een bepaalde afstand met een aandachtig oog.

En dat niet geheel toevallig: Club slaagde er in de Champions League immers in om Borussia Dortmund in eigen huis in bedwang te houden. En de Borussen zijn dit seizoen de grote titeluitdager van Bayern. De voormalige wereldkampioen kwam dus kijken hoe West-Vlamingen het aanpakken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *