Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

BREAKING: ‘KRC Genk wil Pozuelo vervangen met Anderlecht-doelwit’

Mocht Alejandro Pozuelo deze wintermercato nog gaan vertrekken bij Genk dan hebben ze zijn opvolger al in het vizier. En dit is dezelfde speler die in de belangstelling staat van Anderlecht. Het gaat om de nummer 10 Hany Mukhtar die onder contract staat bij Brondby.facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

Genk kent de speler goed, want hij speelde ijzersterk tegen hen in de kwalificaties van de Europa League. De speler zelf zou overigens staan springen om deze winter of komende zomer een transfer te maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *