Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Club Brugge-sterkhouder zal geen transfer forceren

Het ziet ernaar uit dat een sterkhouder van Club Brugge bezig is aan zijn laatste seizoen bij Blauw/Zwart. we hebben het over de potentiele Gouden Schoen winnaar Hans Vanaken. Vanaken lijkt echter niet geneigd zomaar in een nieuw avontuur te stappen.

facebook
WAT EEN ACTIE! Krijg maar liefst 10KEER je inzet terug wanneer Hans Vanaken de GOUDEN SCHOEN woensdag weet te winnen!!

“Ik heb ook wel ambitie om hogerop te raken. Maar ik heb geen zin om te schreeuwen: Ik wil weg!, als er niks is”, aldus de Limburger in Het Nieuwsblad. “Ik zou zelf niets forceren of managers laten zoeken naar een ploeg. Ik zou alleen maar een club willen die zelf naar me toe is gestapt, omdat ze me hebben gescout en in een gesprek met de trainer of de technisch directeur laten voelen dat ze me willen.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *