Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

LOL!!! Eden Hazard zet Niels Destadsbader voor schut op Gouden Schoen (VIDEO)

Gisteren was Niels Destadsbader één van de presentatoren van het Gouden Schoen Gala. Er waren vele voor en tegenstanders van zijn optreden. Hij werd tijdens het Gala wel voor schut gezet door Eden Hazard.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

In het live interview na zijn verkiezing voor beste Belg in het buitenland, vroeg Destadsbader naar de dj-kunsten van Hazard, en welk nummer zeker niet mag ontbreken in zijn playist. Daarop had de Chelsea-speler een geweldige repliek in huis, die echter vrij onopgemerkt bleef, daar VTM het niet had vertaald: “Zeker geen nummer van jou!” antwoorde hij namelijk met een knipoog.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.