Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Anderlecht en Club Brugge kunnen spitsenprobleem oplossen met Belgische topper’

Zowel Anderlecht als Club Brugge zijn opzoek naar een nieuwe spits. Vooral voor Anderlecht is drang groot maar ook Club Brugge moet al opzoek omdat Wesley Moraes aan het einde van het seizoen waarschijnlijk vertrekt.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Paars-Wit zou intussen op het spoor zitten van Sardar Azmoun, maar de Iraniƫr heeft een marktwaarde van 10 miljoen euro, wat een transfer moeilijk lijkt te maken. Club Brugge zou dan weer terug uitgekomen zijn bij Michael Krmencik, maar die is herstellende van een zware kruisbandblessure.

Mogelijk kan daardoor Laurent Depoitre wel in beeld komen bij beide clubs. Van concrete interesse is (momenteel) nog geen sprake, maar de Belg beleeft moeilijke tijden bij Huddersfield en krijgt ook niet al te veel speeltijd. In totaal kwam hij dit seizoen wel in actie in 20 wedstrijden (met beperkte minuten), maar kwam daarin nog niet tot scoren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *