Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

DEFINITIEF! Anderlecht heeft gewilde TOPSPITS dan toch binnen!

Anderlecht heeft net voor het sluiten van de transfermarkt haar gewilde spits toch weten te strikken. Yannick Bolasie maakt namelijk tijdelijk de overstap van Everton. Paars/Wit heeft geen aankoopoptie op hem bedongen.

De Franse Congolees speelde dit seizoen op huurbasis bij Aston Villa, dat in de tweede afdeling speelt. Bolasie vond er zijn draai niet en nam op 21 januari zelf afscheid. Hij meldde zich terug bij Everton en mocht op zoek gaan naar een nieuwe huurder.

VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE!!

ONTDEK HET HIER!

Everton betaalde in de zomer van 2016 circa 35 miljoen euro voor Yannick ‘Yala’ Bolasie. Hij paste dit seizoen niet in de plannen van trainer Marco Silva en werd uitgeleend. Dat Anderlecht geen aankoopoptie heeft is geen toeval. De som die Everton wil recupereren is niet betaalbaar voor een Belgische club.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *