Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

ZAKEN GAAN DOOR! Nog een transfer bij Club Brugge

Ook al is de transfermarkt gesloten in sommige landen is hij nog open. Bij Club Brugge hopen ze dan ook nog verlost te raken van Ivan Tomecak. De Bruggelingen plukten de Kroatische verdediger weg bij KV Mechelen. Tomecak vond zijn draai echter niet en ging in de clinch met de technische staf. Daar volgde een verwijzing naar de B-kern op.

Kroatische media melden dat zijn ex-club HNK Rijeka met een contract voor 2,5 jaar zwaait. Club Brugge zal dan wel water bij de wijn moeten doen. Bij Rijeka rekenen ze op een transfervrij verhaal. De 29-jarige verdediger kwam in zijn eerste half jaar in vijf competitiematchen in actie. Dit seizoen bleef het bij drie duels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *