Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Leandro Trossard voor 25 miljoen euro naar Engeland’

Meerdere clubs volgen de verrichtingen van Genk-sterkhouder Leandro Trossard. Daar hoort ook Arsenal bij. Engelse media melden dat The Gunners 25 miljoen euro veil zouden hebben voor de 23-jarige flankaanvaller.

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Trossard ligt tot midden 2021 onder contract bij KRC Genk. Daar hoort een optie bij voor een bijkomend seizoen. Hij tekende dat verbeterd contract op 24 mei 2018. Zijn marktwaarde is gestegen naar 14 miljoen euro. Die waarde kan op korte termijn nog flink stijgen: de kampioenstitel, extra matchen in Europa League, debuteren bij de Rode Duivels.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *