Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Olivier Deschacht “Slechts één persoon wou me niet meer bij Anderlecht”

Afgelopen zomer moest Olivier Deschacht na 21 jaar afscheid nemen van Anderlecht. Zijn aflopende contract werd niet langer verlengd. Hij lijkt het nog altijd moeilijk te hebben met zijn gedwongen vertrek.

“Ik wou graag blijven en iedereen wou ook dat ik bleef. Behalve één persoon”, verwijst de veteraan bij RTBF naar voorzitter Marc Coucke. “Of de huidige directie me ontgoocheld heeft? Mag ik een joker inzetten?”

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE dit weekend naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Het is nu eenmaal zo, voetbal is business en daarin hebben echte clubspelers hun plaats niet meer. Gekochte spelers hebben meer krediet dan de anciens: dat is jammer want ervaring en kennis van de club zijn belangrijk om door te geven aan de jongeren. Ik dacht dat ik alles wist, maar de manier waarop ik vorige zomer uit het Astridpark moest vertrekken, heeft me over vele zaken de ogen geopend.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *