Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

TRAINER GETERGD! Ivan Leko teleurgesteld over eerste vraag

Aanstaande zondag staat de stadsderby tussen Club Brugge en Cercle Brugge op het programma. Trainer Ivan Leko werd geinterviewd en in plaats van dat de eerste vraag over deze match ging ging die over Ruud Vormer. Iets wat Leko niet erg kon waarderen.

“We staan hier voor een Brugse derby, en de eerste vraag gaat meteen over Vormer”, luidde de repliek van de Kroatische coach. “Met Ruud hebben we individueel en met de groep een goed gesprek gehad. Zo’n zaken gebeuren in het voetbal als je elke week onder zware druk moet presteren.”

SUPERTIP! WED en KIJK LIVE deze zaterdag naar TOPVOETBAL via UNIBET!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

“Twintig maanden Vormer en Leko waren tot nu toe heel positief. De titel, de Gouden Schoen, een contractverlenging,… We willen dat gewoon verderzetten. Samen staan we sterker.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *