Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Club Brugge neemt drastische maatregel in aanloop naar topper tegen Anderlecht’

Morgen heeft Club Brugge wat recht te zetten . Er werd namelijk midweeks met 4-0 verloren van RB Salzburg. Dit zullen ze moeten doen tegen Anderlecht. Binnen de club zou nu een bepaald niveau van nervositeit heersen. Dat blijkt uit de drastische beslissing die werd genomen na de nederlaag in Oostenrijk. Het Laatste Nieuws schrijft namelijk dat Club een persstop heeft doorgevoerde: spelers, trainers en bestuur lieten geen interviews afnemen tot het moment van de wedstrijd op RSCA.

MORGEN! WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – CLUB BRUGGE BIJ UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Volgens HLN probeert men zo de druk weg te nemen voor de match van zondag, maar de beslissing werd ook genomen door een bepaalde vorm van nervositeit.

De Europese uitschakeling is toch hard aangekomen bij de landskampioen en het bestuur dat de clash van zondag een cruciale rol zal spelen in de titelstrijd, vooral dan op mentaal vlak. “Donderdag kwamen Mannaert en Verhaeghe tot het besef dat de campagne 2018-2019 aan een zijden draadje hangt. Het parcours is (té) hobbelig geweest, met (té) veel tandengeknars op de diverse niveaus in de club. Maar na de match kwamen zij bij de journalisten off the record aan ‘damage control’ doen. Alles met de bedoeling om de onrust niet op te poken, om niet voor bijkomende twijfels te zorgen in de vestiaire”, schrijft chef voetbal Stephan Keygnaert.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *