Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Fred Rutten overweegt bijzondere basisploeg tegen Club Brugge’

Morgen staat de kraker tussen Anderlecht en Club Brugge op de kalender. De verwachting is dat de ploeg van trainer Fred Rutten gaat aantreden met een bijzondere basiself. Volgens Het Nieuwsblad is hij van plan om enkele opvallende wissels door te voeren. Zo zou Pieter Gerkens nog eens in de basis mogen starten. Die was de voorbije weken op een zijspoor terecht gekomen, maar Rutten wil meer loopvermogen op het middenveld en daar is de Limburger uiteraard geschikt voor. Winteraanwinst Peter Zulj zou het slachtoffer van deze zet zijn.

MORGEN! WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – CLUB BRUGGE BIJ UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Daarnaast is Rutten ook genoodzaakt te schuiven. Op de back-posities zijn Najar en Obradovic immers uit. De coach zou dit keer voor meer defensieve zekerheid kiezen en prefereert daarvoor Appiah en Milic boven Saelemaekers en Cobbaut. Tot slot is Dimata vooraan nog steeds afwezig. Omdat Santini voorlopig tekort komt, kiest Rutten mogelijk voor Bolasie in een centrale rol met Amuzu en Bakkali op de flanken.

De mogelijke basisploeg:

Didillon; Appiah, Kara, Lawrence, Milic; Kums, Gerkens, Verschaeren; Bakkali, Bolasie, Amuzu

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *