Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

“Paars/Wit gaat in de zomer zwaar toeslaan op de transfermarkt”

Anderlecht is voornemens om in de zomer zwaar te gaan toeslaan op de transfermarkt. Dit denkt Morten Olsen althans wat er gaat gebeuren. Hij is een goede vriend van de TD Frank Arnesen.

“Anderlecht moet zwaar toeslaan tijdens de zomermercato en Frank zal dat dan ook doen. In januari kan je enkel spelers zonder ritme halen, zoals Markovic. Dat was een zeer goede speler, maar wegens een gebrek aan ritme te vaak geblesseerd”, aldus de Deense ex-coach aan La Dernière Heure.

MORGEN! WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – CLUB BRUGGE BIJ UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

De RSCA-fans mogen dus dromen. “Frank zal spelers halen die het RSCA-DNA hebben, die dominant voetbal kunnen spelen. Ik ken de scout die hij bij Man Utd weghaalde en dat is alvast goed. Je moet hem echter tijd geven, misschien twee jaar. Ondertussen moet de club jonge spelers vormen, zoals De Ligt en De Jong bij Ajax, die nadien voor pakweg 30 miljoen euro verkocht kunnen worden.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *