Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Voormalig lieveling van CLUB: “Er was contact met Anderlecht, maar had geen interesse”

Afgelopen zomer was er contact tussen Anderlecht en Bjorn Engels. Een opvallende move omdat bekend is dat Engels een groot Club Brugge hart heeft. Vraag maar aan Steven Defour of de fans dan achter je staan bij Anderlecht. Hij sprak voor zijn overgang naar Brussel vaak over zijn liefde voor Standard.

MORGEN! WED EN KIJK LIVE NAAR ANDERLECHT – CLUB BRUGGE BIJ UNIBET!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Engels gaf er meer uitleg over. “Er waren contacten met Anderlecht, maar meer niet. Mijn makelaar had contact, maar het interesseerde mij niet. Ik wilde niet terugkeren na amper één jaar in het buitenland. Momenteel ben ik zeer gelukkig bij Reims en ik denk niet aan een terugkeer naar België.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *