Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Ivan Leko krijgt oplossing voor falende Dennis aangereikt

In de topper tegen Anderlecht speelde de Nigeriaanse speler Emmanuel Dennis niet zijn beste spel. Het kwam hem op een uitbrander te staan van coach Ivan Leko. Dit gebeurde langs de zijlijn.

Maar niet iedereen vindt die aanpak correct. Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad, tikt Leko bijvoorbeeld op de vingers. Hij vindt dat de coach een pak van Dennis’ kwaliteiten ontneemt door hem op de flank te posteren. “Dennis is gewoon geen speler om alleen op de flank te laten spelen. Hij rendeert het best als hij zich niet te veel om zijn verdedigende ­opdracht moet bekommeren.”

SUPERTIP! STORT 10 EN UNIBET STORT ER 20EURO VOOR JE BOVENOP!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

Volgens Vandewalle is er dan ook maar één oplossing om het onderste uit Dennis te halen: hem hoger op het veld posteren en vooral meer vrijheid geven. “Het is simpel: wil je het optimale rendement van Dennis, moet je hem hoger op het veld zetten om hem vooral chaos te laten zaaien bij de tegenstander. Dat kan hij ­namelijk het best.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *