Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

‘Peperdure zomertransfer op komst voor Anderlecht’

De laatste weken begint Anderlecht weer de nodige punten bij elkaar te sprokkelen. Iets waar ze vooral de kersverse aanwinst Yannick Bolasie voor mogen bedanken.

De winteraanwinst nam in de laatste wedstrijden immers alle goals voor zijn rekening. Voetballend gezien bleef zijn meerwaarde tot dusver beperkt, maar zijn efficiëntie zorgde wel voor straffe statistieken. Bovendien liet de Congolees ook al vlagen van zijn uitgebreide technische vermogen zien. Indien hij nu ook nog wat automatismen kan kweken, lijkt zijn onverwachte wintertransfer een succes te gaan worden.

SUPERTIP! STORT 10 EN UNIBET STORT ER 20EURO VOOR JE BOVENOP!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

En dat blijft mogelijk niet zonder gevolgen. Volgens Het Nieuwsblad wordt er nu al gespeculeerd over een eventueel langere samenwerking. Voor RSCA zou dat wel een peperdure operatie worden, want Bolasie verdient natuurlijk een topsalaris bij Everton. Bovendien werd er in de huurovereenkomst géén aankoopoptie opgenomen. De kans dat hij permanent naar Brussel verhuist is dus klein, maar indien Paars-Wit Europees voetbal haalt zit een nieuwe huurbeurt er misschien wel in …

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *