Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WIE VAN DE DRIE? ‘Vincent Kompany kan City verlaten voor deze drie clubs!’

Vincent Kompany is de laatste tijd niet meer zeker van een basisplaats bij Manchester City. De kans is dus aanwezig dat hij de club gaat verruilen voor een ander avontuur.

Volgens Het Nieuwsblad zouden alle partijen instemmen: “Tien trofeeën, als eerste City-speler ooit: geen idealer moment dan nu om rond tafel te gaan en die verlenging te voltooien. Kompany’s contract loopt in juni af, maar uitgevoetbald is hij niet. En zowat iedereen is voorstander van een verlengd verblijf.”

SUPERTIP! STORT 10 EN UNIBET STORT ER 20EURO VOOR JE BOVENOP!!!

ONTDEK HET HIER!! facebook

De krant insinueert echter ook nog een mogelijke verrassende transfer naar de MLS, al zou dat ook in een andere functie kunnen zijn: “City wil Kompany na zijn actieve carrière aan boord houden, of beter gezegd bij de overkoepelende City Football Group. Zo hoeft het niet te verbazen als hij straks bij New York City FC opduikt. Als trainer – hij volgt een cursus –, manager of nog even als speler.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *