Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

Geen vierde scheidsrechter leidt tot vreemde situatie bij Lokeren-RSCA

Op dit moment neem Lokeren het op tegen Anderlecht. Er was aan het begin van de wedstrijd een opmerkelijk incident. Er was namelijk geen vierde man aanwezig. Normaal gezien zou Christophe Dierick de wedstrijd in goede banen fluiten, maar die moest forfait geven wegens ziekte. Hierdoor werd vierde ref Nicolas Laforge aangeduid om als hoofdscheidsrechter te fungeren, maar dan bleef er wel geen vervanger voor hem over.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT 10 EN SPEEL MET 30EURO BIJ UNIBET!!!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE!!! facebook

Uiteindelijk werd Frank Bruggeman aangeduid om die taak op zich te nemen. De oud-burgemeester van Zelzate is bij Lokeren verantwoordelijk voor het ontvangst en de begeleiding van de scheidsrechters. Ervaring heeft hij alvast, zou fluit hij regelmatig wedstrijden in de provinciale reeksen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *