Voetbal4U.BE

De Vlaamse Voetbalsite!

WIE PROMOVEERT? Beerschot of Mechelen? “Zij hebben het voordeel”

Er is een grote strijd bezig in de 1B. Wie promoveert er naar de hoogste klasse? Beerschot-Wilrijk of Mechelen? KFCO Beerschot Wilrijk neemt het komend weekend eerst thuis op tegen KV Mechelen, een week later volgt de return in het AFAS-stadion. Het verschil tussen beide ploegen is alvast klein.

KVM heeft op papier een betere en ruimere kern, toch geeft 1B-kenner Karel Fraeye op dit moment het voordeel aan de Antwerpenaren. “Na de uitslagen van de voorbije weken en de onheilspellende berichten lijkt het er nu op dat Beerschot Wilrijk het mentale voordeel heeft. Ondanks twee keer een gelijkspel op een rij draaide dat puntenverlies telkens uit op een overwinning. Maanden achtervolgen en in de laatste bocht de eerste plek pakken, dat zorgt voor een vertrouwensboost”, vertelt Fraeye bij Sporza.

VANDAAG VOETBALWEDDEN? STORT 10 EN SPEEL MET 30EURO BIJ UNIBET!!!

EN WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE PRO LEAGUE EN PROXIMUS LEAGUE!!! facebook

De oud-trainer van onder Charlton en Lommel stelde ook vast hoe de twijfel plots begint toe te slaan bij Malinwa. “Bij KV Mechelen dreigt faalangst te ontstaan. Het werd al duidelijk in de tweede helft tegen Lommel dat die stress verlammend lijkt te werken. Waar de 0-5-nederlaag tegen Union niet dramatisch was, zal deze gemiste kans echt wel nazinderen in de hoofden. Toch zullen ze die heel snel leeg moeten maken richting finalewedstrijden.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *